CHATBOX
EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET.
Saturday, 25 February 2012 | 22:37 | 0dreamer (s)
aucakk !!~ :) heheee..~ wahhh lmenye tnggalkn diari tesyng aq ney....
okee laaa yesterday yaya on9 fb yaya n ad owg invite yaya join contest dye taw !!~
wahhh nmpk mcm mnrik hadiah ponn okee2 jee...
ap lgy da ad owg offer yaya un try the bez laa syarat un smple jee...
okee jom yaya bwak kowg tngok banner contest yg yaya join ney k ...


wahhh nmpk kiutt jee kn !~
okee laa syarat2nye plak : 

perkara yang perlu dilakukan : -

Wajib follow blog Rochelle.
Wajib like fanpage Rochelle(Dekat sidebar)
Tajuk entry korang mestilah CONTEST EDIT GAMBAR BY ROCHELLE_SECRET.
Korang mestilah letak gambar korang yang diedit.
Paling banyak 3 & 4 jer.
Kalau korang sertakan gambar yang tak diedit,serta merta akan dibuang.
Gambar tu tidak boleh terlalu menonjolkan mata.For Islamic korang mesti send gmbar bertudung.
Tepekkan banner di atas ke dalam blog korang.
Kalau dh buat entry tu sila inform di komen atau di FacebookKalau di tempat lain,tak diterima.
Pemenang akan dipilih oleh admin sendiri.
Gambar?Gambar sesuka hati korang la.Gambar boyfwen ke,family ke,gmbar diri sendiri ke atau gmbar pet korang ke.Kalau kartun tak leyh la.:D

Selain itu korang wajib buat:
like smua nie n follow

Korang wajib buat sebab mereka adalah sponser bgi contest ni.
Norazne-Sponser --
Siti Nor Aini-Sponser ---
Eqa Atiqah-Sponser ---

huh the edit picture : 

second picture : 



wahhh !!~ hmm komen cket ~!
cun x ..cun x...eh2 mzty laa 
wawawawaaa~


note :
KALAU KORANG TAK BUAT SYRAT SYARAT TU.Korang tak akan diterima.
Senarai peserta akan diumumkan selepas 2 hari contest ini berlangsung.

tarikh keramat :

10-3-2012

hahaaa...so buat laa ap yg da disyaratkn okee.. ^^)

senarai nama yg join :


senarai hadiah :


tag :

pesanan dari saya < yaya> :
harap rzeki yaya at cney !!!!~ jgn lper komen cket pic yaya ue yee..~ wheee.....

okee laa bubyee guyss !!~



Future | Past