CHATBOX
"Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
Monday, 23 January 2012 | 08:56 | 0dreamer (s)
     

hey all my geng !!~ hahaa..
huh mlam2 buta cmney owg tdow yaya sebok nk join satu contest ney !!~
hehee ney un kira untung yaya ditag oleh   AQILAH HUMAIRAH
hehee..~ law x melepas laa ye...
mekaseh yee dek oi...
hmm pepown law ad contest mzty ad banner nye kn... jom yaya bg tngok dlu.. :


da nmpak kn banner nye...
huh tngok banner je da twu mzty bez contest ney an..
huh law kowg nk join juz CLICK je banner ue okey...

okee kiter tngok dlu info dye bg... huh ney yg ne bace leklok ney..hahaa

INFO :

1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem



lpaz info prgi laa at syarat2nye plak .... ney ne amek series ney
law x cmner nk mnang an ...tngok btol2 taw !!

syarat penyertaan : 
1. Follow blog Niena (WAJIB) *akan di check
2. Follow / Add / Like semua sponsor (WAJIB) * akan di check
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry dan sidebar korang (link kan ke GA ni)
4. Tag 3 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Wajib tinggalkan link entry korang diruang komen
(link : blogsayacun.blogspot.com tak akan diterima)
6. Copy senarai sponsor dalam entry korang dan LIKE for pages or FOLLOW for blog or ADD for profile  (WAJIB)
7. Jika tidak menepati salah satu syarat diatas , secara automatik penyertaan akan dibatalkan
8. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini turut dibatalkan 



huh jom terjah ramay2 !!!~
Senarai Sponsor :(31 sponsor semuanya)


Ikut korang nak follow blog , like fanpage atau add profile ..
Pilih salah satu .. Kalau nak follow semua pun tak apa .. =)


da siap ke kowg terjah2 diowang ney..
huh bagoz laa....
itew tngok hadiah la plak kn..
haihh ney yg x sbar ney.. !!!!

hadiah menarik : 


Hadiah boleh tengok kat sini 


okee lper plak yaya nk bgtwu tarikh tutup GA ney !!~


Tarikh Tutup GA
1 June 2012

huh lme ag un tp spe cpat dye dpat laa. heheee.....

okee yaya nk tag :


selesai da keje yaya......okee guys gud nyte,, !!~













Future | Past