CHATBOX
TERIMA KASIH YA RABBI ~
Thursday, 20 March 2014 | 07:24 | 0dreamer (s)
Assalamualaikum ..

hye semua .. Alhamdulillah . ALLAH masih bagi peluang untuk hidup di bumi yang fana' ni ...
masih lagi bagi peluang untuk hambanye hirup udara yang segar ...
TERIMA KASIH jia ucapkan pada guru2 .. my parents (mak n abah) kawan2 yang banyak sngat ajar jia untuk bersyukur walau ap yg trjadi sekalipun ...
TERIMA KASIH juga YA ALLAH kau berikan yang terbaik untuk aku ... mungkin segala ujian dan cabaran yang aku hadapi ade hikmah di sebaliknye ...
selama ini mungkin aku kufur pd nkmat yg tlah kau brikan ..... aku ingat kau tika aku betul2 perlu ... maaf kan aku YA ALLAH .. aku terlalu leka mengejar dunia yang sementara .... aku lupa bahawa cinta kau lebih dahsyat dari cinta makhluk yang belum pasti kekal ....
YA ALLAH datangkanlah pelangi yang dapat menyinari hati aku yang kelam gelap dan busuk ni....
Aaamiinn ~
sahabat yang jia sayang sekalian .. ALHAMDULILLAH hari ni ALLAH bantu aku lagy ...
TERIMA KASIH YA RABBI .. TERIMA KASIH BANYAK2.... 20.3 2014 tarikh result SPM ... YA ALLAH kau telah bawa berita gembira padaku dan keluargaku dengan keputusanku ..
ALHAMDULILLAH ALLAH tetapkan aku dapat 6A 4B ... bersyukur kepadamu YA ALLAH ... akhirnye aku berjaya mak abah .... aku dapat buktikan pada mereka aku boleh ... ! 
10A : ANJUM, KILA , AZREY
9A : TIPAH 
TAHNIAH KORANG  
 .... alhamdulillah ya allah kau permudahkan segalanye .... 








i love SMAPR ~

cerita baru ..
Friday, 3 May 2013 | 22:22 | 0dreamer (s)
heyy jom tngok galeri yaya !

KAWAD KAKI 2013





ALHAMDULILLAH JOHAN ... :)

LAWATAN MAKTAB PDRM 


KURSUS KEPIMPINAN




FRIENDSHIP :) 






THAT'S ALL FROM THIS YEAR :)
HAPPY ALWAYS ... 




New magazine
Saturday, 26 January 2013 | 21:21 | 0dreamer (s)


yeahhh !! ... hola frend .. ><  
happy new year !! new smile for JANUARY .. :))
JANUARI --- NEW MAGAZINE FOR 2013      
 
haha >< yeahhh time bulan ney lah student ne hadap balek buku text yg da lame trperap at bilik SPBT 
tu kannn~ ne pegang pensel, pen dan segala alam yang sewaktu dengannye..
hahaaa... :P
hmm the best JANUARY ney mestilah x sabo nk dpat adek baru ..
wawawaa~ naek2 skolah je da kne plan tok smbut adek-adek trsayangg ..
heheee.... hmm alahai comel loteh sumenye.. :)
hahaa... terbaek lah korang ney mase jia dolu2 mase kecik2 .. menanges pagy ptng siang mlam nk 
MAKKK !!! hehee.. tapy korng yg adek2 ney bole happy msok sek smpai lper mak ayoh at umah tuuu...
wahh !! hebat2 .. TABIK SPRING SIKETT.. !!~ 
HEHEE...
hmm okee lah tuu gentle lah TAHUN NAGA lah katakann .. !! .
after form 1 jee ,, huhh asrama nk sumbat org lagyy ...
msok lahh form 1 second in take plakk ...
hmm ney ponn jia ne amek port ..
hehee...~ hmm oke masalah form 1 da selesai..
pas tu  ade lagy lahh .. hmmm amek port lagyy tok sambutan maulidur rasul ... :)
SANAH HELWA YA RASULULLAH 

Dan bersaksilah sesungguhnya kami merinduimu....
atention-attention .. !! hehee... ^^ sempena maulidur rasul persatuan agama islam ade wat pertandingan 
taw !! hehee... pertandingan nasyid n khat ...
hmm barisan pimpinan exco extima ponn masok lah pertandingan nasyid tersebut ..
dan dengan tersebut lah kami mendendangkan nasyid RASULLULLAH dan DIA KEKASIH ALLAH ...
dan dengan tersebut lah alhamdulillah kami barisan pimpinan aspuri 2013 dinobatkan sebagai juara... :)
hmmm keesokan harinya kitorang ade perarakan sambil berselawat kepada baginda MUHAMMAD S.A.W


WE LOVE RASULLULLAH


perarakan puteri telah dimenangi oleh tingkatan 5 !!~
whoaaaa~~.. hehee.. alhamdulillah .. :)
go go form 5 !!...
alhamdulillah after majlis ape lagy perasaan nk balek membuak-buak lah kann~ hehee.. :)


alhamdulillah akhirnye .... balek jugakk kampung ...hehee ><
happy thaipusam day for who celebrate this eid .. :)
okeh la guys ... 
SELAMAT BERFEBRUARI 
hehee... byee january ...

ooppss pray for ayubi yee.. :) 

salam 1 MALAYSIA :) :) :)


bye november .. hye december
Saturday, 1 December 2012 | 22:00 | 0dreamer (s)
hello .hye . cheers everybody . ! :)
attention plizz ~ haha mcm ap jekk.. ^^ 
huhh cuti-cuti punyalah cuti kan sampai ta sedo dahh tarikh nan hari kann~ haha.
hmmm tup-tup jekk da msok MERRY CHRISTMAS month .. ><
kannnn~ sekejap jekk masa skrang neyy ..

hmm and next year yaya da 17yo ...
ta sangke dah besar anok makk .. haha . besar-besar punyelah besar .
tup-tup kene jadi mangsa SPM plak tuu..
fuhhhhh ! mmg kene mandi peluh jelah lpas neyy...


december neyy jugakk lahh saat-saat akher cutyy sekolah . !
alaaaa~ cikgu tambah laa cuty lagi ..
hahaaa.. tapyy mase holiday blan 12 neyy laa yaya dah mula sayu .
nape plak . sebab X NAK BALEK SEKOLAH laaa....
hahaaa..~

yeahhhh !! you can do it NAJIHAH ..>< 
tenkiu my MR .BUNNY . coz selalu bg yaya kata-kata semangat ...
insyaALLAH .. mrs.bunny bole kann~ ..hehee...
sayang u lahh .. alalalaa~ nak sweet-sweett plak yaya ney at sini .
hahaaa...

next year ialah cabaran untokk yaya hadapi dngan pnuh sungguh2 and berani serta adil ... :)


terlanjur disember dah datang neyy yaya nk wish something lah ..

1 . nak belajar sungguh-sungguh (prepare spm ).
2 . nak luangkan banyak masa dengan MR . BUNNY .
3 . nak jadi matang siket ,haha.
4 . belajar dengan MR . BUNNY .

okehh laa guyss yaya harap ap yg yaya wish tok disember neyy terTUNAI .hehee..><
lastly doakan kejayaan jia ...


semoga dipermudahkan jalan untuk menuju kejayaan ...
SPM 10A+

aamiiinnnnn~ 
doa yang dimakbulkan ialah doa dari seorang sahabat yang ikhlas mendoakan sahabatnya tanpa memberitahu sahabatnya 

akhirul kalam ... assalamualaikumm .... :) 




Future